tirsdag 28. september 2010

Tilstedeværelsesforenklingsimprovisasjon


Tre ord på til sammen 40 bokstaver som leder deg til det etterlengtede reisemålet suksess.

Tilstedeværelse er nøkkelen til lidenskap og derfor ville en tilværelse uten tilstedeværelse være å kaste skattekartet til fordel for Se og Hør og dermed gå glipp av ditt livs største  oppdagelse, nemlig oppdagelsen av lidenskapen din. Det er tilstedeværelsen som gir deg muligheten til å oppdage det magiske i sjenerte øyeblikk som dukker opp i hverdagen. Si meg, hvordan skal du oppdage din store interesse for andregradslikninger dersom du sitter på Facebook når ditt livs kjærlighet entrer scenen?

Forenkling avslører skjønnheten over det helt enkle. Sannheten er den at alt opprinnelig var ganske enkelt. Så kom menneskene og innførte begreper som kjærlighet, forventninger og sjalusi inn i den enkle hverdagen. Albert Einstein sa engang ”gjør alt så enkelt som mulig. Men ikke enklere”. Det er utallige situasjoner der vi bør være så lite originale som å innse at det enkle ofte er det beste, og det visste vi lenge før Rema 1000 forsto det. Forventninger fra både deg selv og andre resulterer ofte i at du sitter fast i søknen etter en avansert og nyskapende vei som ikke finnes på kartet over hovedveier og dermed beveger du deg ikke fremover i det hele tatt. Svaret er å gjøre det enkelt, men samtidig utfordre deg selv.

Improvisasjon er et innblikk i det levende og fortryllende, i livet og livsgleden. Å improvisere er fallskjermen din som gjør landingen litt lettere dersom du bestemmer deg for å handle mot alle dine instinkter og hoppe ut av et fly 2000 meter over bakken. Det er ikke noen andre fremføringer som krever like mye tankemyldring som improviserte fremføringer, men det er en hverdagsspenning som tilfredsstiller menneskers konstant tilstedeværende jakt på spenning. Ved improvisasjon gjør du øyeblikket til ditt eget, du utfordrer deg selv og du har muligheten til å koreografere hele showet på egenhånd. Det er nå det er viktig å holde det enkelt, men likevel utfordre deg selv og prøve nye ting.


Hvem ville trodd at livets manus lå skjult i 40 bokstaver?


Bilde hentet fra http://rlv.zcache.com/vintage_i_love_math_ringer_t_shirt-p235409123262365859qr2x_400.jpg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar